fanino por fanino

Imagen Cursa de Muntanya de Begues

Descripción Cursa de Muntanya de Begues 2013

Aprofitant l’entorn que ens ofereix Begues i el Parc Natural del Garraf, el Club Excursionista de Begues,  en el seu 20è. aniversari  i de la mà de la Secció Trail, organitza el proper 19/05/13 la 1a. Cursa de muntanya de Begues. Hem preparat una cursa dura,  amb curts trams tècnics i alhora divertida. Són 23’4 km. de corriols i pistes per zones obagues i solanes del Parc del Garraf, amb un desnivell positiu de 900 metres i un no parar de pujades i baixades, curtes però intenses.

La sortida es farà des de la zona esportiva (carrer Vallirana).

Sortirem del poble i ens enfilarem a La Desfeta (522 m.),mirador excepcional del Baix Llobregat, baixarem a l’encinglerat castell  de l’Eramprunyà (citat per primera vegada l’any 957) i l’ermita romànica de Santa Maria de Brugués (s. XIII) , on trobarem el primer avituallament. Continuarem per Can Flocant ( punt més baix de la cursa) i pujarem pel camí  “medieval” de la Sentiu  a Can Bassoles (amb ponts,  contraforts i baranes emmerletades) on situarem el segon avituallament. Pel GR-92 arribarem a la collada de la Clota i pel camí dels caçadors pujarem al coll Sustrell, en la serra de Can Perers. A la vall del Teix situarem el tercer i darrer avituallament, on després d’una última pujada a la serra de la Guàrdia iniciarem el descens final  a la meta.

 

El Club Excursionista de Begues vol fer extensiu el seu agraïment  a les entitats públiques,  empreses i col·laboradors privats així com a tots els voluntaris/es que participen desinteressadament  en fer realitat aquesta prova esportiva.

Revisa todas las ediciones de Cursa de Muntanya de Begues

En otros idiomas

Rutas cercanas