acpasgirona por acpasgirona

Imagen Marxa Solidària de Palau ACAPS-Girona

Descripción Marxa Solidària de Palau ACAPS-Girona 2013

Marxa Solidària de Palau. Organitza Associació Catalana d'Amics del Poble Saharaui de Girona.

Sortida del pavelló de Palau, Q-0, per avinguda Lluis Pericot direcció centre ciutat, gir a la dreta per carrer Riera Bugantó, deixem el pont de fusta a l’esquerra i passem per la riera Gurnau i per l’indret on hi havia la font de l’Abella. Travessem l’avinguda Montilivi i enfilem el carrer Universitat de Girona, deixant a la dreta l’IES Montilivi i la Politècnica. Gir a l’esquerra per baixar una part del carrer Rasos de Peguera, el vial al Parc Tecnològic, i el bosc de La Creuheta ens durà a la via verda Girona-Sant Feliu; Q-2,  la creuem i borejem el pla del que tenia de ser el pitch & putt de La Creuheta.
Sota el vial de la variant de la N-II, seguim la via verda fins can Moliner, Q-4, gir a la dreta i resseguim la llera de l’Onyar fins al terme de Fornells de la Selva, Q-6, sota el vial d’accés Quart-AP-7. Aquest serà el punt més allunyat de Palau, la tornada a l’ombra d’alzines i roures ens durà pels boscos de Quart altre vegada a can Moliner, Q-8.
Gir a l’esquerra per via verda, fins passar altre vegada sota el vial de la variant, Q-10, encarem el bosc de Palau per la pujada del Bon Pastor, fins la Creu de Palau, gir a la dreta per l’antic cami ral a Fornells finalitzant la marxa al pavelló per carrer Josep Aguilera i Martí. Q-12.

Revisa todas las ediciones de Marxa Solidària de Palau ACAPS-Girona

En otros idiomas